Gezin in slaap verrast door vier gemaskerde overvallers, vader mishandeld

SPOORDONK - Vier mannen met bivakmutsen zijn dinsdagnacht iets na drie uur een huis aan de Broekstraat in Spoordonk binnengedrongen. De bewoners, een gezin bestaande uit vader, moeder en twee tieners, werden in hun slaap verrast. De vader werd door de overvallers mishandeld. Hij werd geschopt en geslagen en liep een hersenschudding en kneuzingen in zijn gezicht op. Zijn vrouw en kinderen raakten niet gewond.

De vader is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. De overvallers dreigden met een vuurwapen. Ze eisten geld, maar ze gingen er uiteindelijk zonder buit vandoor. Dit toen het gezin zich verzette.

4 Gemaskerde mannen overvallen gezin in Spoordonk

Overvallers voortvluchtig
De overvallers, volgens de politie mannen in leeftijd variërend van 20 tot 25 jaar, zijn woensdagochtend nog voortvluchtig. Vlak na de overval werd bij een zoektocht naar hen in de buurt van de Broekstraat onder meer een politiehond ingezet. Dit zonder resultaat. In en rond het huis aan de Broekstraat waren agenten woensdagochtend nog bezig met sporenonderzoek.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien, zich te melden. Ook is ze op zoek naar camerabeelden waarop mogelijk meer te zien is.

Meer over dit onderwerp:
OVERVALLEN 112 SPOORDONK