Naar de kapper, in de achtbaan en dansen in een draaiende discotheek: het kan allemaal op Paaspop

20 april 2019 om 22:15
nl
Veel artiesten, prachtig weer en lekker eten en drinken. Het is duidelijk genieten op Paaspop. Maar er is nóg meer. Touwtjespringen, meedoen aan een levensgrote editie van Stef Stuntpiloot en je haar laten kortwieken, om maar even wat te noemen.
Profielfoto van Nynke Cuperus
Geschreven door

De Rocket Boyz nemen de bezoeker mee in hun zelfgebouwde spaceshuttle achtbaan. "Deze achtbaanervaring vind je nergens, alleen hier op Paaspop", zegt een van de Rocket Boyz. Of het een unieke ervaring is? Dat zeker! Het gaat er flink aan toe…

Wachten op privacy instellingen...

Insmeerbar
Aan de bezoekers van Paaspop wordt goed gedacht met deze felle zon. Het KWF heeft een ‘Insmeerbar’ waar iedereen van een goede laag zonnebrandcrème wordt voorzien. De dames en heren nemen hun taak erg serieus, want vakkundigheid staat voorop. "Het allerbelangrijkste is de nek. De zonnebrandcrème moet er daar vooral lekker in gemasseerd worden."

Wachten op privacy instellingen...

 

Draaiende discotheek
Doe de voetjes maar van de vloer, want om in deze draaiende discotheek te blijven staan, moet je flink je best doen!

Wachten op privacy instellingen...

Levensgrote Stef Stuntpiloot
Het populaire gezelschapsspel Stef Stuntpiloot heeft op Paaspop een levensgrote editie. "Het competitieve is leuk. Ze zijn duidelijk bezig met een spel en ze willen winnen. De lach op hun gezicht trekt mijn aandacht", zegt een bezoeker.

Wachten op privacy instellingen...

Barbershop
Menig bezoeker zal zich afvragen waarom je naar de kapper zou gaan als je op een festival bent, maar Schorum biedt een unieke barbershop ervaring. Er is één duidelijke regel: deze plek is niet voor vrouwen.

"Dit is het derde jaar voor ons op het festival en we gaan ieder jaar naar Schorum. Het is een beetje cultuur, denk ik. We zitten hier in totaal zo'n 3,5 uur want elke knipbeurt duurt drie kwartier. Het is hier gewoon gezellig en de beste muziek wordt hier gedraaid", vertelt een groepje vrienden.


Terug naar de basisschool
Voor wie zich weer even wil wanen in zijn basisschooltijd kan er touwtje gesprongen worden bij de Turbo Touw Tornado. "Het is zo simpel bedacht en een topuitvoering. Iedereen kan het en weet hoe het moet. Het maakt ook niet uit als het mislukt", zegt een vrouw.

Join Us
Veel van de concepten zijn onderdeel van Join Us. Dit is de plek op het festival waarvoor iedereen een concept kon bedenken en inzenden. De leukste inzendingen mogen hun concept nu laten zien op Paaspop. Coördinator Laura laat tevreden weten: "Ik hoor echt van superveel mensen dat dit echt één van de favoriete onderdelen van het festival is."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!