Jongen met klinker op hoofd geslagen in Tilburg, hij loopt scheur in schedel op

21 april 2019 om 11:20
nl
Een 17-jarige jongen is zaterdagnacht met een klinker op zijn hoofd zijn geslagen in Tilburg. Dat meldt de politie. De jongen liep een scheur in zijn schedel op. Een 20-jarige man uit Hilversum is opgepakt.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Agenten werden kort voordat ze de gewonde jongen zagen, gewezen op een vechtpartij op de Koestraat. Daar zou een groep van meer dan tien mensen ruzie hebben gekregen. Toen de agenten daar aankwamen, was van een vechtpartij niets te zien.

Wapenstok
Ze vroegen de jongens en mannen die daar nog stonden om weg te gaan, maar dat weigerden ze. De groep kwam juist op de agenten af. Die gebruikten hun wapenstok om ze uit elkaar te drijven. De verdachten verdwenen daarop de wijk in.

Meerdere politie-eenheden kwamen assisteren om ervoor te zorgen dat de rust zou terugkeren.

Ambulance
Op de Van der Doesstraat kwamen de agenten vervolgens de gewonde jongen tegen. Dankzij een goed signalement kon niet veel later op de Gerard Brandstraat een verdachte worden aangehouden. Hij is vastgezet.

Het slachtoffer is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Of de jongen betrokken was bij de vechtpartij op de Koestraat wordt onderzocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!