Genieten dit paasweekend: volle terrassen en kinderen ravotten in bos

21 april 2019 om 16:44
nl
Het is dit paasweekend heerlijk weer en de mensen zijn buiten aan het genieten. Zo is het zondagmiddag erg druk in de Oisterwijkse bossen en vennen.
Profielfoto van Eva van der Weele
Geschreven door
Eva van der Weele

Er hangt een relaxte sfeer in de Oisterwijkse bossen en vennen. Ondanks de drukte overheerst de rust.

Wachten op privacy instellingen...

Mensen rijden op skelters door het bos en het terras van de Groot Speijck zit helemaal vol.

Wachten op privacy instellingen...

De kinderen kunnen lekker ravotten in de Oisterwijkse bossen. Natuurmonumenten heeft midden in het bos een speelnatuurpark ingericht. Daar kun je over en onder bomen klimmen en kun je kikkers vangen.

Wachten op privacy instellingen...

Naakt het water in
Ook bij de Piushaven in Tilburg is het zondagmiddag lekker druk. De havenmeester vertelt dat iedereen lekker aan het genieten is. Dat was zaterdag wel anders. Toen besloot iemand om naakt een duik nemen. "Dat gebeurde op twee meter afstand van mij. Dat maak je niet elke dag mee", aldus de havenmeester.

Wachten op privacy instellingen...

Zeilles
Op het water zijn Nienke (17) en Jolien (18) aan het zeilen. Niet als hobby, ze zijn aan het werk. Ze zijn gestart met een zeilschool voor kinderen en dit is de eerste dag dat ze aan het werk zijn. Hun eerste leerlingen zijn tevreden: "Over het water, een beetje sturen, vind ik wel leuk", zegt een leerling van Jolien. "Het is ook wel echt heel lekker weer."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.