Video

Grote brand verwoest woonboerderij in Heukelom, ook bus vol dure apparatuur schoonzoon gaat verloren

25 april 2019 om 05:47
nl
Een woonboerderij aan de Driehoevenweg in Heukelom is volledig verwoest door een grote brand. De bewoners wisten op tijd te ontsnappen uit het gebouw.
Profielfoto van Tobias van der Valk
Geschreven door
Tobias van der Valk

De brand brak iets na vijf uur uit en sloeg al snel om zich heen. Het echtpaar dat er woont, kon niets anders doen dan snel het huis verlaten. Ze konden hun hond nog meenemen. Volgens buurtbewoners zou het stel wakker zijn geworden omdat ze dachten dat er een inbreker beneden was. Toen ze zagen dat er brand was zijn ze snel het huis uit gegaan.

Bekijk de beelden van de branden en lees daarna verder:

In de schuur die aan het huis vastzat, stonden veel kostbare spullen. Zo stond er een busje met geluidsapparatuur van de schoonzoon opgeslagen. Ook was er in het pand een pottenbakkerij gevestigd.

Brandweer
De brandweer was met groot materieel aanwezig om de vlammen te bestrijden. Rond zes uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer was nog lang bezig met nablussen. Van de boerderij is niks meer over. De overblijfselen worden gesloopt.

Het is nog onduidelijk hoe de brand kon ontstaan. Daar doet de brandweer onderzoek naar.

Lees verder onder de tweets.

 

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...

Rookwolken
De rookwolken van de brand waren in de wijde omgeving te zien. Onder andere vanaf de N65, die Tilburg met Den Bosch verbindt.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.