Cocaïne en hennep gevonden in garagebedrijf in Heeswijk-Dinther, vijf mannen aangehouden - Omroep Brabant

Cocaïne en hennep gevonden in garagebedrijf in Heeswijk-Dinther, vijf mannen aangehouden

25 april 2019 om 15:23
nl
De politie heeft dinsdag een inval in een garagebedrijf in Heeswijk-Dinther gedaan omdat zich daar allerlei criminele activiteiten afspeelden, waaronder drugshandel. De politie heeft in de autogarage vijf mannen van 19 tot 51 jaar oud uit Oosterhout en Schijndel opgepakt, omdat ze ervan verdacht worden betrokken te zijn bij de criminele activiteiten.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

De politie kreeg eerder dit jaar informatie binnen over een vader en een zoon uit Schijndel die zich zouden bezighouden met cocaïnehandel. Na onderzoek naar de handelswijze van de vader en zoon viel de politie dinsdag het garagebedrijf in Heeswijk-Dinther binnen.

Criminele activiteiten
Tijdensde inval waren vijf mannen aanwezig. Onder hen waren een vader en zoon uit Schijndel. Al gauw bleek dat ze in het garagebedrijf met andere zaken bezig waren dan met het verkopen en repareren van auto’s.

De politie vond namelijk een flinke hoeveelheid drugs: zeven kilo cocaïne, zes kilo hennep, drie geperste blokken hennep en driehonderd kilo versnijdingsmiddelen. “Wij denken dat de loods van het bedrijf werd gebruikt voor allerlei criminele activiteiten”, laat de politie weten.

Huis en garagebox
Woensdag werden ook een huis en een garagebox in Schijndel onderzocht. Daar werden naast vijfhonderd gram hasj, ook spullen gevonden om een hennepkwekerij op te bouwen. In totaal werd ook drieduizend euro aan contant geld gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.