Video

Fran Sol weer even terug bij Willem II: 'Win de bekerfinale voor mij'

25 april 2019 om 20:37
nl
De nog altijd enorm populaire Fran Sol is een paar maanden na zijn vertrek voor even terug in Tilburg. De spits werd in januari verkocht aan Dynamo Kiev, voor de wedstrijd tegen PSV nam hij afscheid van Willem II.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Sol heeft de laatste tijd weinig op het veld gestaan, hij is herstellende van een schouderoperatie. Bij aankomst in Tilburg kreeg hij - naast verzoeken voor handtekeningen en foto's - veel vragen over hoe het met zijn schouder gaat.

Wachten op privacy instellingen...

Bekerfinale
Een man van veel doelpunten en weinig woorden. Op de middenstip nam hij even de microfoon in handen en sprak de fans van Willem II toe. "Bedankt voor de afgelopen tweeënhalf jaar. Ik heb eigenlijk maar één ding te zeggen. Doe mij een groot plezier en win de bekerfinale voor mij", zei Sol, kort voor hij begon aan een fraaie ereronde.

Wachten op privacy instellingen...

Drie goals tegen PSV
Bij de vorige wedstrijd in Tilburg tegen PSV speelde Sol een grote rol. Toen scoorde de aanvaller in het shirt van de Tricolores drie keer tegen de Eindhovenaren. Het waren drie van de 39 treffers in de eredivisie. Technisch directeur Joris Mathijsen zei in gesprek met de Spanjaard dat hij blij is dat Sol juist op deze dag aanwezig is. "Dan winnen we weer", zei hij met een knipoog.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.