Vincent Janssen mag opnieuw invallen, maar kan nederlaag Spurs niet voorkomen

27 april 2019 om 15:40
nl
Net als afgelopen dinsdag mocht Vincent Janssen zaterdagmiddag een kwartier voor tijd invallen bij Tottenham Hotspur. De spits uit Oss zat een lange tijd niet eens bij de selectie van de Engelse club, maar lijkt nu mede door de blessure van eerste spits Harry Kane weer een rol van betekenis te kunnen spelen bij de Spurs.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Na 77 minuten mocht Janssen opdraven en dat was nodig ook. Tottenham stond op dat moment met 1-0 achter en wist die achterstand met Janssen in het veld niet meer om te buigen. De 24-jarige spits was in de slotminuut nog wel dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal werd van de lijn gehaald.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Dinsdag mocht Janssen ook al invallen tijdens het duel met Brighton, maar ook toen wist de spits niet te scoren . Het is, ondanks dat Janssen natuurlijk meer dan anderhalf jaar niet speelde voor de Spurs, al een hele poos geleden dat Janssen het net wist te vinden. Op 14 mei 2018 scoorde Janssen, toen spelend voor het Turkse Fenerbahce, voor het laatst in een officieel duel. Voor zijn laatste goal voor Tottenham moeten we wat verder terug: op 15 april 2017 scoorde Janssen tegen Bournemouth.

Geen Champions League
Aankomende dinsdag neemt Tottenham het op tegen Ajax in de eerste wedstrijd van de halve finale in de Champions League. Maar ook dan zal Janssen niet gaan scoren, aangezien de spits niet is opgenomen in de Champions League-selectie van de Spurs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.