Video

Hongerige dief zet op zijn gemak frituurpan aan tijdens inbraak in café [BEELDEN]

29 april 2019 om 18:00
nl
Een man die in de nacht van 20 op 21 december vorig jaar inbrak in een café aan de Tramkade in Den Bosch, leek zich wel erg op zijn gemak te voelen tijdens zijn 'bezoek'. Hij nam niet alleen flink de tijd maar zette ook de frituurpan voor zichzelf aan en trok een fles sterke drank open. De politie is nog altijd op zoek naar de dief en deelt maandagavond beelden van de inbraak.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Rond kwart voor vier ’s nachts slaat de man toe. Eerst rommelt hij wat achter de bar en pakt hij een aantal flessen. Daarna neemt hij de trap naar boven en kijkt hij of daar nog iets te halen valt. De inbreker steelt onder meer een aantal kostbare koffiemolens, complete kassalades en computerapparatuur.
Vervolgens keert hij weer rustig terug achter de bar.

Tussendoor heeft hij ook tijd voor een hapje en een drankje, want als het personeel de volgende dag naar het café komt, staat de frituurpan nog aan en is een fles sterke drank aangebroken.

Wachten op privacy instellingen...

Alles op de arm
De man is met een flinke stapel gestolen spullen in zijn handen naar buiten gelopen. De politie hoopt dat iemand dat heeft gezien of de dader herkent. Hij droeg een opvallend rood jack tijdens de inbraak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.