PSV hengelt talentvolle verdediger Justin de Haas binnen

30 april 2019 om 19:29
nl
PSV heeft met Justin de Haas de eerste versterking voor komend seizoen binnen. De 19-jarige verdediger komt transfervrij over uit de jeugdopleiding van AZ. Hij tekende dinsdag in het Philips Stadion het contract.
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door

De Haas, die voor twee seizoenen tekende, is een verdediger die sinds 2015 voor AZ voetbalde. De linksbenige speler werd destijds vanuit de amateurs opgenomen in de jeugdopleiding van de Alkmaarders. Hij verkoos PSV boven meerdere (buitenlandse) clubs die wel interesse hadden.

Wachten op privacy instellingen...

Sportief gezien de beste keuze
“Er waren nogal wat clubs waar ik heen kon en op de ochtend dat we hierover gingen praten, belde PSV ineens. Dat sprak mij meteen enorm aan. Ik ben ingegaan op de uitnodiging en na een goed gesprek sta ik hier. Sportief is dit voor mij de beste keuze”, aldus de Haas op de site van PSV.

Gewoon trots
De Haas speelde namens Jong AZ inmiddels enkele duels in de Keuken Kampioen Divisie. Komend seizoen hoopt hij dat ook te doen namens Jong PSV, dat dan gecoacht wordt door Peter Uneken. Met als doel door te breken richting het eerste elftal van PSV.

Wachten op privacy instellingen...

De Haas op de PSV-site: "Als PSV belt, dan ben je gewoon trots. Een topclub in Nederland, daar word je niet zomaar voor gevraagd. Ik hoop bij Jong zo goed mogelijk te presteren en dan zo snel mogelijk de overstap naar het eerste te kunnen maken.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.