Duncan Laurence verkoopt meer dan 40.000 streams van Arcade en gaat met gouden award naar huis - Omroep Brabant
Video

Duncan Laurence verkoopt meer dan 40.000 streams van Arcade en gaat met gouden award naar huis

4 mei 2019 om 18:40
nl
Of hij 18 mei het Eurovisiesongfestival wint, weten we nog niet. Maar zanger Duncan Laurence heeft in ieder geval al een gouden award binnen. Hij heeft namelijk meer dan 40.000 streams van zijn nummer ‘Arcade’ verkocht.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

De zanger uit Tilburg gaf zaterdag nog één keer een concert in Nederland voordat hij naar Tel Aviv vertrekt waar hij Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Na zijn optreden van zaterdag in podium De Vorstin in Hilversum, ontving Duncan de gouden award van Smart Records/Universal Music Group uit handen van Daniël Dekker, de presentator van AVROTROS die hem samen met Ilse DeLange ontdekte voor het songfestival.

Wachten op privacy instellingen...

Bookmakers
Als we de bookmakers mogen geloven, neemt Duncan binnenkort ook de grote prijs van het Eurovisiesongfestival mee naar huis. De Tilburgse zanger staat al wekenlang op de eerste plaats bij de bookmakers, met een comfortabele afstand tot de nummers twee en drie. Nederland heeft volgens de bookmakers 27 procent kans het Eurovisiesongfestival te winnen, Rusland staat op plaats twee met vijftien procent en Zwitserland op drie met zeven procent.

Op het volgende filmpje leggen we je uit wat de peilingen zeggen over de kansen van Duncan Laurence op het Eurovisiesongfestival:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.