Auto ramt gevel van huis in Schijndel, bestuurder raakt gewond

5 mei 2019 om 08:34
nl
Een automobilist is zondagochtend rond acht uur op de Steeg in Schijndel van de weg geraakt en tegen de gevel van een huis gebotst. De bestuurder raakte gewond en wordt in een ambulance aan zijn verwondingen behandeld. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bewoners van het huis kwamen met de schrik vrij.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Volgens een omstander heeft de automobilist eerst een boom geraakt en is hij daarna tegen het huis gebotst. Waarschijnlijk heeft hij de berm geraakt en in een schrikreactie gaan sturen. Een bouwbedrijf gaat de gevel van het huis stutten. De exacte schade aan het huis is nog niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...

De auto reed de badkamer van het huis binnen. Het bouwbedrijf gaat een wand plaatsen, zodat de bewoner in zijn huis kan blijven wonen. Om te douchen moet hij tijdelijk naar familie. Gelukkig woont zijn dochter in het huis ernaast.

Wachten op privacy instellingen...

De man lag in de kamer achter de badkamer te slapen. Ook daar liggen de glasscherven en brokstukken op de grond. "Gelukkig is hij niet geraakt door de rondvliegen brokstukken", vertelt een familielid. Volgens zijn familie is de man geschrokken, maar blijf hij er wel nuchter onder. "Het was een ongeluk, daar kun je niks aan doen. We proberen alles nu zo snel mogelijk op te ruimen."

Wachten op privacy instellingen...

Hond
In de auto zat ook een hond, in een kooi. Het dier raakte niet gewond en is door een bekende van de bestuurder opgehaald en meegenomen. Waardoor de auto van de weg is geraakt, is nog niet duidelijk.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!