Werkzaamheden aan het spoor tussen Eindhoven en Den Bosch zorgen de hele week voor extra reistijd

6 mei 2019 om 07:14
nl
Op verschillende treintrajecten in Brabant rijden deze week minder treinen door werkzaamheden aan het spoor. Reizigers tussen Tilburg, Tilburg Universiteit, Den Bosch en Eindhoven moeten rekening houden met drukkere treinen en extra reistijd.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Er wordt aan het spoor gewerkt van maandag tot en met zondag. Reizigers wordt geadviseerd hier rekening mee te houden en hun reis van te voren te plannen via de reisplanner op de website of de app van de NS.

Tussen Den Bosch en Tilburg, tussen Tilburg Universiteit en Tilburg en tussen Eindhoven-Tilburg moeten reizigers rekening houden met drukkere treinen en extra reistijd. Tussen de steden rijden extra intercity's. Voor mensen die in de tussenliggende plaatsen moeten zijn, rijden er snelbussen en stopbussen.

Den Bosch-Tilburg
De NS verwachtvan maandag tot en met vrijdag meer reizigers tussen Den Bosch en Tilburg. Reizigers moeten rekening houden met drukkere treinen. De NS verwacht hier geen extra reistijd, maar adviseert reizigers wel buiten de spits te reizen.

Tilburg Universiteit-Tilburg
Van maandag tot en met zondag is de dienstregeling aangepast tussen Tilburg Universiteit en Tilburg. De NS verwacht daardoor een kwartier extra reistijd.

Eindhoven-Den Bosch
Reis maandag tot en met vrijdag tussen Eindhoven en Den Bosch via Tilburg, adviseert de NS. Hier rijden extra Intercity’s, maar reizigers moeten alsnog rekening houden met drukkere treinen. Tussen Boxtel en Den Bosch en tussen Boxtel en Tilburg rijden daarnaast stopbussen. Ook rijden er bussen tussen Den Bosch en Eindhoven ter ondersteuning van de treindienst.

Eindhoven-Tilburg
Op zaterdag en zondag kun je tussen Eindhoven en Tilburg het beste reizen met snelbussen via Den Bosch. Er rijden daarnaast snel- en stopbussen tussen Eindhoven en Den Bosch en stopbussen tussen Eindhoven en Tilburg. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd van een kwartier tot drie kwartier.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.