Ja-woord tijdens huldiging PSV en nu maken Sven en Denise bruidsfoto’s in Philips Stadion

10 mei 2019 om 20:10
nl
Een jaar geleden ging Sven met een roze rookpot in de hand op zijn knieën voor Denise bij de huldiging van landskampioen PSV. Vrijdag stapte het koppel uit Helmond dan eindelijk in het huwelijksbootje. De twee zijn enorme fans van de voetbalclub uit Eindhoven, dus mocht een PSV-tintje niet ontbreken op deze bijzondere dag. Daarom maakten ze bruidsfoto’s in het Philips Stadion.
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Het huwelijksaanzoek was vorig jaar een spontane actie. Sven had niets gepland, maar tijdens de huldiging van PSV besloot hij haar toch te vragen. “Tussen de feestvierende massa heb ik nog snel op internet gekeken of er een juwelier in de buurt zat zodat ik een ring kon kopen, maar alle winkels waren al gesloten. Dus heb ik haar maar met een rookpot gevraagd”, zei hij destijds.

Dat hij nu bruidsfoto’s mag maken in het Philips Stadion, voelt voor Sven heel normaal. “Het stadion is voor ons als een tweede huis dus kon het niet anders dan dat we hier foto’s gingen maken”, zegt Sven.

Kampioenswedstrijd missen
De Eindhovense voetbalclub maakt nog steeds kans om landskampioen te worden. Helaas kunnen de twee het einde van de competitie niet bijwonen omdat ze dan in Griekenland op vakantie zijn. “Als ze geen kampioen worden, dan ben ik blij dat ik weg ben. Als ze wel kampioen worden, dan baal ik dat ik er niet ben.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.