Kaartjes stromen uit het hele land binnen voor aangereden vrouw in Breda

11 mei 2019 om 09:00
nl
Er zijn binnen een week tijd al meer dan 250 kaarten binnengekomen voor de bejaarde vrouw die in Breda werd aangereden en daarna door de doorrijder aan haar lot werd overgelaten. Een ontzettend mooi aantal, maar daar kunnen natuurlijk nog wel wat kaarten bij!
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

Het heftige ongeluk grijpt veel mensen aan. Dat zagen we al terug in de vele reacties op onder meer de Facebookpagina van Omroep Brabant. Veel mensen reageerden boos en ontdaan op het verhaal dat een automobilist de 79-jarige vrouw na het ongeluk op straat achterliet.

Maar er ontstond ook een gevoel van saamhorigheid: mensen wilden heel graag iets doen voor deze vrouw. Ook de 35-jarige Louise uit Kaatsheuvel wilde het slachtoffer een steuntje in de rug geven. "Ik kan niemand verplichten, maar ik denk dat het voor die mevrouw en voor haar familie heel fijn is als we laten weten dat we aan haar denken", zei ze eerder tegen Omroep Brabant.

Vanuit het hele land wordt er aan de vrouw gedacht, blijkt uit de kaartjes die Omroep Brabant binnen heeft gekregen. Wil je zelf ook een kaartje sturen, dan kan dat via:

Omroep Brabant o.v.v. 'Steuntje in de rug'
Postbus 108
5600 AC Eindhoven

De familie weet van de actie en is erg dankbaar voor alle kaarten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.