Video

Het veroveren van de Europese harten begint nu voor Duncan Laurence

12 mei 2019 om 23:47
nl
Het is maar goed dat Duncan Laurence als vocal coach weet hoe hij zijn stem goed moet houden. Hij zal de adviezen die hij zijn studenten in Tilburg geeft zelf moeten opvolgen. Anders is hij na zondagavond helemaal schor. Tijdens de officiële opening van het Eurovisie Songfestival staat Duncan die avond tientallen journalisten te woord. Allemaal met de bedoeling de harten van de songfestivalkijker te veroveren.
Profielfoto van Jessica Ranselaar
Geschreven door
Jessica Ranselaar

Te beginnen met het publiek in de landen die donderdagavond bij Laurence in de halve finale zitten. Kijkers in landen als Zwitserland, Azerbeidzjan, Zweden en Rusland moeten overgehaald worden donderdagavond op 'Arcade' te stemmen. En diezelfde kijkers moeten niet al te veel voor die andere landen kiezen.

Geen rood, maar oranje
Op het openingsevenement leek Duncan Laurence een streepje voor te hebben op zijn concurrenten. De loper was niet rood maar oranje. En aan weerszijden van de loper hingen grote witte bollen die deden denken aan de bol in het optreden van Duncan.

Misschien helpt het wat stemmen te winnen. Zijn collega’s heeft de zanger al overtuigd. Stuk voor stuk vinden ze 'Arcade' een geweldig nummer. De meesten kunnen zo even een stukje zingen.

Goede raad
Het 'oranje loper event' is de eerste echte kans voor Duncan Laurence om de Europese harten voor zich te winnen. Serhat, de inzending van San Marino, denkt te weten hoe dat moet. Dit is de tweede keer dat hij op het Eurovisie Songfestival staat.

Hij geeft Duncan het advies om dichtbij zichzelf te blijven. 'Dan win je de festivalkijkers voor je', is de raad. En ook al ging Serhat bij zijn vorige deelname niet door naar de finale, het klinkt toch als een prima advies.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.