Transfer Steven Bergwijn naar Ajax 'onbespreekbaar' voor PSV

14 mei 2019 om 07:11
nl
PSV zegt resoluut 'nee' als Ajax zich meldt voor Steven Bergwijn. Tot op heden meldde de Amsterdamse club zich nog niet in Eindhoven, maar een transfer van de rappe buitenspeler is onbespreekbaar voor PSV. Volgens De Telegraaf hebben de Amsterdammers serieuze interesse in Bergwijn. Er zou al contact zijn geweest met zijn zaakwaarnemer.
Geschreven door

Volgens de krant zou Bergwijn niet afwijzend tegenover een transfer staan naar de club waar hij als jeugdspeler al in actie kwam. De Amsterdamse club wil na de laatste wedstrijd van het seizoen (woensdagavond, red.) snel met de buitenspeler van PSV, die dit seizoen tot nu toe goed was voor vijftien goals en dertien assists, om de tafel.

Maar een transfer van Bergwijn naar Amsterdam is voor PSV dus onbespreekbaar. Dat stelt perschef Thijs Slegers. De Eindhovense club wil niet met de Amsterdammers onderhandelen.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Hoofdprijs
Eerder dit seizoen kwamen al berichten naar buiten dat PSV tussen de 35 en 40 miljoen euro verlangt voor Bergwijn. Maar aangezien PSV meldt dat de transfer onbespreekbaar is, zal Ajax met een gigantisch bod moeten komen en dan nog is het de vraag of PSV daar voor zwicht.

De duurste transfer in de geschiedenis van PSV was die van Memphis Depay naar Manchester United (34 miljoen euro) en dat bedrag zou naar alle waarschijnlijkheid verbroken gaan worden, mocht het van een transfer komen tussen Bergwijn en Ajax.

Ajax is overigens niet de enige club die interesse heeft in Bergwijn. Het management van de snelle aanvaller van PSV meldt dat ook clubs als Manchester United, Internazionale, Bayern München en TSG Hoffenheim de PSV'er op hun lijstje hebben staan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.