Demi gaat niet met dure auto, maar met carnavalswagen naar haar eindexamenfeest

23 mei 2019 om 19:44
nl
Een aantal Eindhovenaren zal donderdagavond gek hebben opgekeken toen er ineens een carnavalswagen over het Sint Trudoplein reed. Nee, het is echt nog lang geen carnaval, maar Demi Brouwers wilde graag in stijl arriveren bij haar eindexamenfeest bij het Philips Stadion.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De meeste leerlingen komen donderdag aan in chique auto’s. Een Bentley, verschillende oldtimers en een BMW i8 zijn maar een paar van de auto’s die donderdagavond geparkeerd staan, voor de hele stoet vertrekt naar het feest bij het Philips Stadion. Maar toch is Demi degene die met de meest opvallende wagen komt... en de meest luidruchtige!

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

'Waarom niet?'
Maar waarom wilde ze niet ‘gewoon’ in een auto komen? “Wij zitten bij een carnavalsvereniging en iedereen komt in een chique auto. Dus waarom niet? Eens een carnavalist, altijd een carnavalist", zegt ze.

Wachten op privacy instellingen...

De wagen is van vrienden van haar van C.V. De Rakkers uit Lommel. Zij regelden dat hij donderdagavond over de weg mocht, want daar zijn allerlei vergunningen voor nodig.

Wachten op privacy instellingen...

Uiteraard kwam Demi wél in een jurk naar het gala, want een carnavalspakje was toch niet helemaal passend bij het thema geweest. "Dat ging net iets te ver", zegt ze lachend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.