Kopstoot in café Tilburg: vrouw (18) opgepakt na vluchtpoging

25 mei 2019 om 16:28
nl
Een 18-jarige vrouw uit Tilburg is vrijdagnacht opgepakt vanwege een mishandeling. Zij zou in een café op de Korte Heuvel in Tilburg een kopstoot hebben uitgedeeld aan een andere vrouw. De vrouw probeerde te vluchten, verzette zich hevig bij haar aanhouding en beledigde agenten.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Om tien voor twee werd een agent aangesproken op de Korte Heuvel door het slachtoffer van de vermeende kopstoot. Er werd aangifte gedaan van de mishandeling waarbij een duidelijk signalement van de vrouw werd gegeven.

De agent verspreidde het signalement via zijn portofoon en een medewerker van cameratoezicht wist haar te traceren. Een andere agent liep achter haar aan om haar te arresteren.

Vluchtpoging
De agent zag dat ze snel een fastfoodrestaurant in ging en daar via een andere uitgang weer wilde vluchten. Maar dat liet de agent niet gebeuren. Hij trok een sprintje zodat hij haar aan kon houden.

Lopend naar de politiebus werd de vrouw steeds vervelender. Bij de bus wilde ze haar spullen niet afgeven die ze bij zich had. Agenten moesten geweld gebruiken om die af te pakken.

Afkoelen in de cel
In de bus beledigde de vrouw de agenten en in het arrestantencomplex beledigde ze ook nog een agent. Ze mocht de rest van de nacht in de cel afkoelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.