Vrouw valt meters naar beneden van tokkelbaan bij festival Ploegendienst [VIDEO]

BREDA - Op internet zijn beelden opgedoken van een vrouw die bij het dancefestival Ploegendienst in Breda van meters hoogte naar beneden valt. Ze is volgens festivalbezoekers met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde zaterdag. De vrouw is met een zekering vastgemaakt aan de kabel van de tokkelbaan. Zodra ze het veilige platform verlaat, schiet die zekering meteen los en valt ze meters naar beneden. Het slachtoffer zou ruggenwervels hebben gebroken en dinsdag geopereerd worden.

Soms zijn mensen bij een tokkelbaan dubbel gezekerd, in dit geval is er maar een karabiner. De vrouw had wel een helm op. De tokkelbaan is eigendom van Outdoorn Westvoorne. Daar was niemand bereikbaar voor een toelichting.

De video
Het filmpje van het ongeval staat op Dumpert.Ploegendienst kwam al eerder in het nieuws omdat er meerdere telefoons werden gestolen. Zakkenrollers sloegen toe tijdens een dansje met hun slachtoffers.

 

Festival
Ploegendienst werd dit jaar voor de vijfde keer gehouden en vond plaats bij de Galderse Meren. Het festival heeft verschillende podia waar dj's vooral techno-, house-, en discomuziek draaien.

Meer over dit onderwerp:
BREDA FESTIVAL PLOEGENDIENST ONGEVALLEN