NAC Breda gaat niet in zee met populaire Ralf Seuntjens: 'Binnen tien minuten stond hij weer buiten'

28 mei 2019 om 13:36
nl
Ralf Seuntjens verdedigt komend seizoen niet de kleuren van NAC. De Bredase club heeft de transfervrije speler enige tijd geleden laten weten hem geen contract aan te bieden. Seuntjens gaf eerder zelf aan heel graag bij NAC aan de slag te willen.
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

Vol goede moed ging de in Breda populaire Ralf Seuntjens een paar weken geleden naar zijn afspraak met Tom van den Abbeele, de nieuwe technisch directeur van NAC. Als jongen van de stad en transfervrije speler, zijn contract bij VVV Venlo was ten einde, leek weinig een contract in de weg te staan. Seuntjens stond echter binnen tien minuten weer buiten, zo zeggen insiders. NAC had geen interesse, zo was de boodschap.

Vreemd
Dat kan, maar waarom Seuntjens daarvoor langs moest komen, blijft onduidelijk. Normaal wordt alleen afgesproken als er concrete interesse is. Dat is op z'n minst vreemd te noemen, maar NAC wil hier niet op reageren.

Wellicht wilde de Belg Van Abbeele beleefd zijn omdat Seuntjens enige tijd geleden in de media liet optekenen dat hij heel graag voor NAC wil spelen. Ongeacht of de club in de eredivisie of de Keuken Kampioen Divisie uit zou komen. Een andere reden is moeilijk te bedenken.

De tekst gaat verder onder de foto.

De supporters van NAC zagen de komst van Ralf Seuntjens naar hun club echter wel zitten, getuige een spandoek tijdens NAC-VVV op 31 maart. Zij zagen in Seuntjens de nieuwe leider van hun NAC en vinden het erg jammer dat de interesse blijkbaar niet wederzijds is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.