Vader worden en naar de eredivisie promoveren binnen 24 uur, bijzondere dag voor keeper Tim Coremans - Omroep Brabant
Video

Vader worden en naar de eredivisie promoveren binnen 24 uur, bijzondere dag voor keeper Tim Coremans

29 mei 2019 om 16:31
nl
Tim Coremans (28) uit Etten-Leur heeft 24 bizarre uren achter de rug. De keeper van Sparta Rotterdam werd dinsdagmiddag voor het eerst vader en promoveerde ’s avonds met Sparta naar de eredivisie. “Veel mooier gaat het niet worden.”
Profielfoto van Ronnie Vermonden
Geschreven door
Ronnie Vermonden

Coremans beschrijft hoe zijn dag verliep. “Om zeven uur ’s ochtends werd ik gebeld dat de bevalling was begonnen. Ik ben direct in de auto naar het ziekenhuis van Breda gereden. Om half twee is mijn zoon Luca geboren.”

Met zijn vriendin en met de club had hij besproken wat hij in zo’n geval zou doen. "We hebben besloten dat ik de wedstrijd tegen De Graafschap altijd zou spelen. Ook als de bevalling tijdens de warming-up zou zijn begonnen. In dat geval was ik direct na de wedstrijd met gierende banden naar het ziekenhuis gereden”, vertelt de doelman. “Dus ik heb Luca zijn eerste flesje gegeven en daarna ben ik vertrokken voor de match.”

Terug voor een flesje
De wedstrijd in Doetinchem had een mooie afloop voor Sparta en voor de keeper. “Daarna ben ik met mijn teamgenoten naar Rotterdam gegaan en vervolgens heeft mijn vader me weer afgezet bij het Amphia Ziekenhuis. Midden in de nacht kwam ik daar weer aan. Om half zes klopte de zuster weer aan, want het was weer tijd voor een flesje.”

Veel rust heeft Coremans dus niet gehad. “Maar ik kan het nu goed hebben. Het gaat niet veel mooier worden dan dit.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.