Klacht over geluidsoverlast loopt uit de hand: daders stormen huis binnen, buren opgepakt

BREDA - Een 30-jarige vrouw uit de wijk Tuinzigt in Breda die bij haar buren klaagde over geluidsoverlast en de politie belde, heeft dat met klappen moeten bekopen. De 54-jarige buurvrouw en haar 46-jarige man trokken haar aan de haren en sloegen haar in het gezicht. Het echtpaar is aangehouden.

Volgens het 30-jarige slachtoffer draaiden de buren harde muziek. Omdat ze niet kon slapen, vroeg ze hen het geluid zachter te zetten. De 30-jarige vrouw belde ook de politie.

De agenten vroegen de buren de muziek zachter te zetten. Nadat ze vertrokken waren, stonden de buren scheldend en dreigend bij de schutting. De broer van de 30-jarige vrouw was inmiddels ook naar het huis gekomen.

Vreemde mensen drongen huis binnen
Even later werd aangebeld bij de 30-jarige vrouw. Zij deed open en op dat moment drongen meerdere mensen het huis binnen. De vrouw werd aan haar haren getrokken en in het gezicht geslagen. Ook haar broer kreeg klappen.

De politie moest daarna opnieuw naar de straat komen en hield het echtpaar aan. Een onderzoek naar de mensen die het huis binnendrongen, is nog aan de gang.

Meer over dit onderwerp:
BREDA GELUIDSOVERLAST MISHANDELINGEN