Drie kinderen en drie volwassenen gewond bij ongelukken op A58 bij St, Willebrord

1 juni 2019 om 11:05
nl
Bij twee ongelukken vrijdagavond op de A58 bij St. Willebrord zijn drie kinderen en drie volwassenen gewond geraakt. Dat laat de politie zaterdagochtend weten. Vanwege de ongelukken werden de snelweg en een parallelweg een tijd afgesloten.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Het eerste ongeluk gebeurde rond kwart over acht. Een auto slipte door nog onbekende oorzaak, raakte de vangrail en eindigde vervolgens in de berm tegen een boom. In deze auto zaten twee 9-jarige jongens uit Beverwijk, een 42-jarige vrouw uit Beverwijk en een 68-jarige Amsterdammer. De jongens en de man zijn naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw, die achter het stuur zat, bleef ongedeerd.

Hard afremmen
Terwijl de hulpverleners zich ontfermden over de slachtoffers, gebeurde nog een ongeluk. Een automobilist remde hard af bij het zien van de hulpdiensten. De bestuurder van de auto daarachter kon nog op tijd remmen, maar de automobilist daarachter niet. Die auto klapte vol op de tweede auto. Die belandde tegen de vangrail.

In deze auto zat een 8-jarig meisje uit Goes, samen met een 34-jarige man en een 28-jarige vrouw. Ook zij zijn naar een ziekenhuis gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.