Guus Meeuwis ook in 2020 door met Groots-reeks

EINDHOVEN - Guus Meeuwis plakt er nog maar een editie aan vast: ook in 2020 komt de zanger met zijn Groots met een zachte G-shows. Dat vertelt hij woensdag in RTL Boulevard.

"We gaan er iets speciaals van maken", zegt Guus. De editie van 2020 is dan ook een bijzondere: 'Groots' vindt volgend jaar alweer voor de vijftiende keer plaats.

'Niet alles even goed te herinneren'
Guus is trots, maar geeft eerlijk toe dat hij niet elke show even goed voor de geest kan halen. "Die eerste, in 2006, kan ik me goed herinneren", vertelt de zanger. "Maar laatst testte iemand mij over welke artiest er in welk jaar bij was. Dat was lastiger."

Voordat de jubileumeditie aan de beurt komt, wacht eerst de editie van dit jaar. Op woensdagmiddag 12 juni staat Guus in het Philips Stadion voor zijn kleinste fans, met gastoptredens van Nielson en Kraantje Pappie. Op 14, 15, 16 en 18 juni zijn er shows voor zijn grote fans.

LEES OOK: Guus Meeuwis ontvangt twee miljoenste Groots-bezoeker en dit jaar voor het eerst 'Groots Junior

guus.meeuwis

We gaan er dit jaar weer een onvergetelijk feest van maken bij @grootsmeteenzachteg ! En ik kan jullie met trots vertellen dat we dat volgend jaar ook weer gaan doen, voor de 15e keer op rij!!! #dankbaar #trots #nietzonderjullie #geschiedenismeteenzachteg #grootsvooriedereen #verkoopstartvrijdag #12juni2020