Frank Lammers legt uit waarom het Songfestival niet zonder Bréébènt kan [VIDEO]

EINDHOVEN - Brabant probeert het Eurovisie Songfestival binnen te halen, maar daar is natuurlijk wel wat overtuigingskracht voor nodig. Nou, laat dat maar aan Frank Lammers over. Hij is natuurlijk bekend in de internationale showbizzwereld en die krijgt hij in zijn videoboodschap moeiteloos aan onze kant.

De acteur uit Mierlo gebruikt daarvoor zijn beste boerenengels: "You already know Hilversum, Amsterdam en The Hague. Now it's time to meet a new part of the Netherlands. Much more rural." Boeee!!!, loeien de koeien instemmend.

Mogelijke locaties? Brabanthallen in Den Bosch, Breepark in Breda, maar vergeet ook het openluchttheater van Mariahout niet. Lammers heeft ook al nagedacht over de pauze-act: De Stoopjes. En inderdaad: hun 'Like a prayer' klinkt een stuk beter dan Madonna.

En een serieuze kandidaat heeft natuurlijk een goede strijdkreet nodig. Nou, laat dat maar over aan Wim van de Donk, onze commissaris van de Koning en overtuigd Songfestivalfan: 'Brabant, da's douze points!'

Dus, ga er even voor zitten, en na het zien van deze video weet jij ook waarom het Songfestival niet zonder Brabant kan...

Meer over dit onderwerp:
EUROVISIE SONGFESTIVAL SONGFESTIVALS