Frank Lammers legt uit waarom het Songfestival niet zonder Bréébènt kan [VIDEO] - Omroep Brabant
Video

Frank Lammers legt uit waarom het Songfestival niet zonder Bréébènt kan [VIDEO]

7 juni 2019 om 19:26
nl
Brabant probeert het Eurovisie Songfestival binnen te halen, maar daar is natuurlijk wel wat overtuigingskracht voor nodig. Nou, laat dat maar aan Frank Lammers over. Hij is natuurlijk bekend in de internationale showbizzwereld en die krijgt hij in zijn videoboodschap moeiteloos aan onze kant.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door

De acteur uit Mierlo gebruikt daarvoor zijn beste boerenengels: "You already know Hilversum, Amsterdam en The Hague. Now it's time to meet a new part of the Netherlands. Much more rural." Boeee!!!, loeien de koeien instemmend.

Mogelijke locaties? Brabanthallen in Den Bosch, Breepark in Breda, maar vergeet ook het openluchttheater van Mariahout niet. Lammers heeft ook al nagedacht over de pauze-act: De Stoopjes. En inderdaad: hun 'Like a prayer' klinkt een stuk beter dan Madonna.

En een serieuze kandidaat heeft natuurlijk een goede strijdkreet nodig. Nou, laat dat maar over aan Wim van de Donk, onze commissaris van de Koning en overtuigd Songfestivalfan: 'Brabant, da's douze points!'

Dus, ga er even voor zitten, en na het zien van deze video weet jij ook waarom het Songfestival niet zonder Brabant kan...

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.