Lingo komt terug op tv, Lucille Werner vindt het fantastisch

7 juni 2019 om 13:53
nl
Het taalspel Lingo komt terug op de buis. Het programma wordt dit najaar uitgezonden op SBS6. De zender maakte het nieuws bekend met een video op zijn Instagram-account. Oud-presentatrice Lucille Werner uit Eindhoven vindt het fantastisch nieuws.
Profielfoto van Eva van der Weele
Geschreven door
Eva van der Weele

Lucille Werner reageert via haar Instagram-account. Ze laat weten dat ze tien jaar enorm heeft gelachen bij het programma en dat ze er alles aan heeft gedaan om Lingo te laten voortbestaan.

Taal
Lucille wenst het programma veel succes. “Ik hoop dat je vast kunt houden aan je onverslijtbare magie. Dat je net als vroeger een waarde zal zijn voor mensen die de taal willen leren. En boven alles dat je net als toen zorgt dat iedereen uit alle lagen van de samenleving welkom is,” schrijft ze op haar Instagrampagina.

Het is nog niet bekend wie het programma gaat presenteren.

In september 2014 viel na 25 jaar het doek voor Lingo vanwege tegenvallende kijkcijfers. In het programma moeten de kandidaten woorden raden en balletjes grabbelen voor een soort bingokaart.

De eerste uitzending was in 1989 met Robert ten Brink als presentator. Na hem leidden François Boulangé en Nance Coolen uit Asten het programma, voordat Lucille Werner het stokje overnam.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.