Vrouwen vinden onbekende naakte man onder hun douche in Tilburg

7 juni 2019 om 15:31
nl
Twee vrouwen uit Tilburg hebben donderdagavond de schrik van hun leven gekregen toen bleek dat er een onbekende naakte man onder hun douche stond. De 46-jarige Tilburger is aangehouden.
Profielfoto van Eva van der Weele
Geschreven door
Eva van der Weele

De vrouwen waren thuis en hoorden iemand onder de douche. Ze dachten van elkaar dat ze onder de douche stonden. Toen de naakte man een slaapkamer binnenkwam, schrokken de bewoonsters zich rot.

De vrouwen hebben de man het huis uit gejaagd. Op straat is de naakte man door verschillende omstanders in een hoek gedreven.

IJzeren staaf
De politie kwam naar de Violethof en zag dat de man een ijzeren staaf bij zich had. Met een politiehond hield de politie de man op afstand. De verdachte luisterde niet naar de bevelen van de agent. Op het moment dat de politie geweld wilde gaan gebruiken, gaf hij zich over.

De man uit Tilburg is naar het politiebureau gebracht. Hij maakte volgens de politie een zeer verwarde indruk. De bewoners waren erg overstuur en voor de vrouwen is hulp geregeld. In het huis van de twee vrouwen lagen kleding en andere spullen van de man.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!