Deborah kan alleen maar huilen nu haar ex haar katten via Marktplaats heeft verkocht

11 juni 2019 om 13:47
nl
Zonder dat ze het wist zijn de katten van Deborah Moerman (27) uit Rotterdam via Marktplaats verkocht. Ze is ontroostbaar dat haar katten nu van iemand anders zijn. Wie het nieuwe baasje van de katten is, is voor Deborah een raadsel. Het enige wat ze weet, is dat het om een vrouw uit Breda gaat, die Inge heet. "Ik wil alleen maar weten hoe het met ze gaat, maar de vrouw uit Breda is onvindbaar."
Profielfoto van Marlou van den Broek
Geschreven door
Marlou van den Broek

Deborah woonde samen met haar toenmalige vriend toen ze de katten Maya en Bailey kocht. In december gingen de twee uit elkaar. Deborah vertrok uit het huis, zonder haar katten. “Ik kon ze toen niet meenemen. We hadden toen afgesproken dat ik de katten terug zou krijgen zodra ik een huis had gevonden”, zegt Deborah.

Maar haar ex heeft de katten ook niet meer. “Ik stuurde hem een appje met de vraag hoe het met de twee gaat. Toen appte hij terug: ‘Ik weet het niet’.”

Marktplaats
De ex van Deborah had de katten op Marktplaats gezet omdat hij geen tijd had om ze te verzorgen. “Hij vertelde dat hij Maya en Bailey had verkocht aan een vrouw uit Rotterdam. Die vrouw ging naar het buitenland, dus ze zette de katten ook weer op Marktplaats”, vertelt Deborah. “Een vrouw uit Breda heeft ze nu weer gekocht.”

Onvindbaar
Deborah is ten einde raad omdat ze er niet achter kan komen wie de vrouw uit Breda is. “De vrouw uit Rotterdam wil het telefoonnummer niet geven van de nieuwe eigenares uit Breda. Verder ben ik alle Inges uit Breda op Facebook nagegaan, maar ik kan haar niet vinden.”

Ook is Inge nog maar twee weken actief op Marktplaats. “Via Marktplaats kan ik ook niet met haar in contact komen. Ik denk dat ze het profiel alleen maar heeft aangemaakt voor de katten”, zegt Deborah. “Het is zoeken naar een speld in een hooiberg.”

Sinds ze te horen heeft gekregen dat haar katten kwijt zijn, is Deborah ‘alleen maar aan het huilen’. “Ik wil alleen weten bij wie ze nu zijn en of het goed met ze gaat. Ik ga niet vragen om ze terug te krijgen. Verkocht is verkocht. Ik wil gewoon die geruststelling dat ze het goed hebben en nog samen zijn.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!