Video

Bizarre overval: twee jongens op een scooter rijden in volle vaart een huis binnen [VIDEO]

17 juni 2019 om 18:20
nl
Twee bewoners van een huis aan de Haagweg in Breda zijn het slachtoffer geworden van een heel bizarre woningoverval. Op woensdagavond 27 maart reden twee jongens op een scooter in volle vaart hun huis binnen en bedreigden hen met een vuurwapen. In Bureau Brabant zaten vanavond beelden mét geluid van de overval.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De bewoners stonden even voor middernacht voor hun huis te wachten toen er plots twee jongens op een scooter schreeuwend op hen af kwamen rijden. “Maak open, maak open”, hoor je de overvallers op de camerabeelden naar de bewoners schreeuwen.

Wachten op privacy instellingen...

Daarna zie je hoe de scooter in volle vaart door de open deur het huis binnenrijdt. Wat er binnen gebeurt, is niet te zien. Maar je hoort het geschreeuw en de paniek in de stemmen van de slachtoffers. En terwijl de ene overvaller de bewoners bedreigt met een wapen, probeert de andere de scooter uit huis te trekken.

Het duo ging er daarna vandoor richting de Verbeetenstraat. Wat ze precies buit hebben gemaakt, is niet bekendgemaakt.

Anouar
De politie hoopt dat iemand de stemmen van de daders herkent. Zo roept de bestuurder heel duidelijk de naam ‘Anouar’. Ook wil de politie graag weten van welk merk de scooter is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.