Golden retriever Simba weer veilig thuis nadat hij door drie mannen werd meegenomen

18 juni 2019 om 06:59
nl
Golden retriever Simba is maandagavond door drie mannen meegenomen in Boskant. Dit ging volgens een wijkagent ‘gepaard met een mishandeling en vernieling’. De drie mannen werden, nadat ze de hond in een auto hadden meegenomen, later maandagavond aangehouden in Liempde. Simba werd vervolgens herenigd met zijn baasjes. Zij zijn geschrokken, maar 'blij dat Simba weer veilig thuis is'.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De hond werd meegenomen vanaf de Waterwilg in Boskant, een dorp in de gemeente Meierijstad. Inmiddels is de golden retriever dus weer terug bij zijn baasjes, gezond en wel laten zij weten.

De baasjes van Simba zijn geschrokken, zo vertellen ze dinsdagochtend tegen onze verslaggever die in Boskant is. "Maar blij dat Simba weer veilig thuis is."

Wachten op privacy instellingen...

De politie vermoedt dat de diefstal te maken heeft met een 'geschil over het eigenaarschap van de hond'. Dit laat een woordvoerder dinsdag weten. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd maandagavond en waarom de hond is meegenomen, loopt nog.

De drie verdachten die werden aangehouden, zijn mannen van 28, 32 en 29 uit respectievelijk Etten-Leur, Raamsdonksveer en Breda.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!