Video

Vipbehandeling in Brabants WK Buske voor Oranjefans Wim en Annemieke: champagne en croissants

21 juni 2019 om 22:16
nl
Wim en Annemieke Blankaert beleefden donderdag in Frankrijk de dag van hun leven. Het echtpaar uit Eindhoven kreeg namelijk voorafgaand aan de WK-wedstrijd Nederland-Canada een speciale vipbehandeling in het Brabants WK Buske. "Dit heeft me echt gesteund", zegt Annemieke die aan artrose lijdt.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het idee kwam van Wim. Hij zag een oproep van het Brabants WK Buske. Zijn vrouw Annemieke wilde in Reims graag voor de wedstrijd het supportersplein bezoeken, maar vanwege haar artrose - een aandoening aan de gewrichten - is dat lastig.

"Wij gaan graag naar dit soort activiteiten", vertelt Wim. "Maar dan is het altijd heel veel lopen. Annemieke heeft artrose in haar rug en kan daardoor niet alle afstanden afleggen, of maar heel langzaam. Toen hoorde ik van het Buske en heb ik gevraagd of die ons niet kon ophalen."

Kijk naar de video van de derde aflevering van het Brabants WK Buske en lees verder.

Champagne en chocolade croissants
En dat gebeurde. Het was een kleine moeite, volgens Eva de Schipper en Ronald Sträter van het Brabants WK Buske. Ze hadden zelfs champagne en heerlijke chocolade croissants geregeld om de rit wat te veraangenamen. Erg comfortabel zit het Buske namelijk niet.

"Het houdt niet over", zegt Wim eerlijk. "Ik heb medelijden met jullie." Gelukkig vindt zijn vrouw Annemieke het allemaal prachtig. 'Oude tijden herleven met zo'n busje", zegt ze. "Ik was heel blij met jullie aanbod, dit heeft me echt gesteund."

Wachten op privacy instellingen...

Persoonlijke boodschap voor de OranjeLeeuwinnen?
Heb jij een persoonlijke videoboodschap voor één van onze Brabants OranjeLeeuwinnen? Of ben je zelf in Frankrijk om de voetbalvrouwen te ondersteunen en vind je het leuk als 't Brabants WK Buske jou komt opzoeken? Laat het ons weten! Stuur jouw contactgegevens en je video via Whatsapp naar 06-82658806. Of stuur een mailtje naar: [email protected]

Volg alle avonturen van het Brabants WK Buske via onze themapagina WK vrouwenvoetbal.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.