Parade in Den Bosch vol zingende mensen tijdens Opera Sing Along - Omroep Brabant

Parade in Den Bosch vol zingende mensen tijdens Opera Sing Along

27 juni 2019 om 21:22
nl
Een podium met onze philharmonie zuidnederland, de beste solisten van het land én een Parade vol zingende mensen. Dat is het recept van de Opera Sing Along. Sinds dit jaar vast onderdeel van de Opera-driedaagse in hartje Den Bosch. Omroep Brabant zendt donderdagavond de Opera Sing Along rechtstreeks uit mét ondertiteling. Zing dus gerust een nummertje mee, maar denk ook aan de buren!
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De Parade met op de achtergrond een sfeervol verlichte Sint Jan. Een beter decor kan de Opera Sing Along zich niet wensen. Donderdagavond kan de overvolle Parade zich laven aan bekende opera melodieën als Habanera (Carmen), Summertime (Porgy& Bess) of het Va Pensiero - ‘Slavenkoor’- (Nabucco).

Luidkeels
Luidkeels kan er meegezongen worden met de solisten sopraan Laetitia Gerards uit Helmond, soulzangeres Shirma Rouse en de internationaal vermaarde bariton Raoul Steffani. Ook het Brabant Koor zal het publiek uitdagen om enkele bekende melodieën mee te lallen of in ieder geval mee te neuriën.

Het zestig leden tellende orkest philharmonie zuidnederland, onder leiding van de Zweedse dirigent Per-Otto Johansson, zorgt voor de muzikale begeleiding van de Opera Sing Along. De uitzending begint om half tien en duurt tot kwart voor elf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.