Video

'Jammer als Luuk de Jong vertrekt, hele belangrijke en benaderbare speler voor de fans'

28 juni 2019 om 14:45
nl
Hij is al eens eerder in verband gebracht met een transfer naar het buitenland, maar nu lijkt het er toch echt van te komen. De kans is groot dat PSV-aanvoerder Luuk de Jong vertrekt naar het Spaanse Sevilla. Zijn fans - en die heeft hij veel - zouden het erg vinden. "Maar als je zo'n super mooie kans krijgt, dan moet je die grijpen."
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Een praatje hier, een aai over het bolletje daar. Luuk de Jong is ontzettend populair bij de aanhang van de Eindhovense club. "Hij is altijd benaderbaar, je kunt altijd met hem praten", zo vat een van de supporters het vrijdagochtend samen op het trainingscomplex van PSV, De Herdgang.

'Grijpen zo'n super mooie kans'
"Hij straalt ook rust en zelfvertrouwen uit, maar als je zo'n super mooie kans krijgt, dan moet je die grijpen", was ook te horen. Een vrouwelijke fan zou het erg jammer vinden wanneer De Jong vertrekt. "Maar", houdt ze de moed erin, "weet je waar PSV voor staat? Voor Port, Sherry en Vermouth."

De Jong garantie voor succes
Luuk de Jong was vorig seizoen nog - samen met Ajax-speler Dusan Tadic - topscorer van de eredivisie. Een prijs zat er voor hem en zijn ploeggenoten niet in en dat was uniek. De Jong pakte sinds zijn komst naar Eindhoven bijna elk seizoen wel een prijs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.