Hulpdiensten rukken massaal uit voor 'vermiste' snorkelaar

2 juli 2019 om 11:51
nl
Hulpdiensten zijn maandagavond massaal uitgerukt voor een 'vermiste' snorkelaar in Katwijk. Vrienden van de man vonden dat hun vriend wel erg lang onder water bleef en belden de politie. Toen de man zelf het water uit kwam lopen, was hij zich van geen kwaad bewust.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

De man was al enige tijd aan het snorkelen toen zijn vrienden hem niet meer zagen. Hulpdiensten kwamen massaal op de melding af maar zagen de man uiteindelijk zelf het water uit komen. De man was gewoon lekker aan het snorkelen.

Wachten op privacy instellingen...

Het massaal uitrukken van de hulpdiensten is goed verklaarbaar. Het loopt namelijk niet altijd met een sisser af. Een 46-jarige man uit Breda verdronk maandagavond in de Oosterschelde bij Scherpenisse.

Een 19-jarige Poolse jongen uit Mariaheide verdronk zaterdag in een zwemplas bij Volkel. Zijn vrienden raakten hem kwijt, maar sloegen niet gelijk alarm. Ze dachten dat ze hem door de drukte uit het oog waren verloren of dat hij gewoon naar huis was gegaan. Na een zoekactie met een sonarboot werd het lichaam van de jongen gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!