Drie gewonden bij steekpartij in centrum Boxmeer - Omroep Brabant

Drie gewonden bij steekpartij in centrum Boxmeer

2 juli 2019 om 05:57
Bij een steekpartij op de Veerstraat in Boxmeer zijn in de nacht van maandag op dinsdag drie mensen gewond geraakt. Twee meiden van 18 zijn met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Een 24-jarige man raakte lichtgewond. Omstanders hebben het over een vechtpartij waarbij tientallen jongeren betrokken waren. Het was druk op straat in verband met de kermis in Boxmeer.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De politie laat weten dat er vermoedelijk een vechtpartij was bij een horecagelegenheid en dat die vechtpartij buiten verder is gegaan. "Er is nog veel onduidelijk, we doen nog onderzoek naar wat er is gebeurd", aldus een woordvoerder.

Na de steekpartij was het nog lang onrustig rondom het kermisterrein, meldt de politie. Verschillende politie-eenheden moesten eraan te pas komen om de rust in het centrum van Boxmeer te herstellen.

Wachten op privacy instellingen...

De melding van de steekpartij kwam rond één uur bij de politie binnen. Om kwart over twee, liet de politie weten dat er nog geen aanhoudingen waren verricht. De aanleiding van de steekpartij is niet duidelijk.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...