Video

Tadadadadadada! Batman gespot op de A16: 'Hij reed niet zo snel als hij eruit ziet'

3 juli 2019 om 17:40
nl
Brabanders kunnen vannacht rustig gaan slapen, het boevengilde wat minder. Superheld Batman is namelijk gesignaleerd in de provincie. De Batmobile scheurde woensdagmiddag over de A16 bij Breda.
Profielfoto van Eva van der Weele
Geschreven door
Eva van der Weele

Het is stom toeval dat de foto van de super opvallende Batmobile werd gemaakt door - uitgerekend - een weginspecteur van Rijkswaterstaat; Kees-Jan. "En in eerste instantie viel mijn oog op een andere, sportieve auto die voorbij kwam. 'Mooie bak!', zei ik nog tegen de collega die naast me in de auto zat. Direct daarna volgde die Batmobile. Ik dacht: 'Wat is dít?!'"

De beide inspecteurs geloofden vanzelfsprekend hun ogen niet en zetten de achtervolging in. “Dat viel nog wel mee hoor, want hij reed echt niet zo snel als de auto eruit ziet, haha!”

Een foto maken lukte, zien wie er achter het stuur zat dan weer niet. Kees-Jan: “Dat ding was zo verschrikkelijk uitgebouwd dat ik de ‘Batman’ niet kon zien.” Waarschijnlijk precies zoals de superheld het gewild zou hebben.

 

Wachten op privacy instellingen...

Ter vergelijking voor de jongere lezers: de oorspronkelijke Batmobile uit de jaren '60 was destijds ook al een spektakelstuk.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!