Vrouw (88) met geweld beroofd in Deurne, drie daders na klopjacht door buurt en politie gepakt

8 juli 2019 om 14:18
nl
Een 88-jarige vrouw uit Deurne is maandagochtend door drie mannen met geweld beroofd. Of de vrouw gewond is geraakt, is niet bekend. Na de diefstal ontstond een klopjacht op de verdachten, waarbij de politie zou zijn geholpen door buurtbewoners.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De vrouw was 's ochtends gaan pinnen op de Zeilbergsestraat in Deurne toen ze door drie mannen werd beroofd. Er zouden honderden euro's zijn buitgemaakt.

Tuin
De politie ging op zoek naar de daders. Veel mensen in de buurt wilden daarbij helpen en zochten mee. Ook werd een politiehelikopter ingezet. Uiteindelijk werd iemand aangehouden in het maisveld, waar hij naartoe gevlucht was. De andere twee verdachten werden een paar uur later aangehouden in een achtertuin. Alle drie de mannen komen uit Roemenië.

Wachten op privacy instellingen...

De politie deed onderzoek in de buurt van de Jagerweg, onder meer bij een Audi met Duits kenteken. Die is door de politie meegenomen.

Tweede beroving
Eerder op de ochtend was er ook een beroving in Milheeze. Bij een man zou ook geld zijn buitgemaakt vlak na het pinnen. Volgens de politie zou het om dezelfde drie verdachten gaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!