Man (28) overleden na steekpartij aan de Haven in Breda, mes gevonden

13 juli 2019 om 06:03
nl
Een man van 28 uit Breda is zaterdag overleden aan de verwondingen die hij 's nachts had opgelopen bij een steekpartij in zijn woonplaats. De man was bij het incident dat zich rond halfvijf afspeelde aan de Haven, zwaargewond geraakt. In de loop van de dag hebben duikers in het water van de haven naar het eventuele steekwapen gezocht. Er is ook een wapen gevonden, maar er wordt nog onderzocht of hiermee de man is geraakt.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Kort na de steekpartij hield de politie een 31-jarige verdachte aan. Het is niet bekend waar deze man woont.

Getuigen en camerabeelden
Vanwege de ernst van de situatie was er na de melding van het incident een traumahelikopter opgeroepen. De Bredanaar werd na de steekpartij met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar hij dus later overleed. Forensische en tactische rechercheurs hebben in en om de Haven uitgebreid onderzoek verricht. De politie sprak al met enkele getuigen en ze verzamelde camerabeelden uit de omgeving.

Burgemeester Paul Depla van de gemeente Breda liet via Twitter weten dat hij contact heeft met de horeca en de politie over maatregelen die de kans op dit soort incidenten kunnen verkleinen. Komende week is hierover overleg.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.