Treinen tussen Tilburg en Den Bosch rijden weer na dodelijk ongeluk met fietser

13 juli 2019 om 18:26
nl
Het treinverkeer tussen Tilburg en Den Bosch heeft zaterdagavond zeker drieënhalf uur stilgelegen door een dodelijke aanrijding. Het ongeluk gebeurde rond kwart over zes. Een fietser kwam bij de overweg op het Cromvoirtsepad in Vught onder een trein.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De stremming was rond halftien opgeheven, waarna het treinverkeer op gang kwam. Er hebben na het ongeval wel snelbussen gereden tussen Tilburg en Den Bosch. Volgens de politie ging het naar alle waarschijnlijk om zelfdoding.

113 Zelfmoordpreventie
Heb je zelf hulp nodig, of denk je weleens over zelfmoord, dan is er een speciaal telefoonnummer waarop hulpverleners te bereiken zijn. Dat kan 24 uur per dag via de website van 113 Zelfmoordpreventie of via telefoonnummer 0900-0113.

 

Wachten op privacy instellingen...



Problemen tussen Boxtel en Eindhoven
Op twee andere trajecten in Brabant was zaterdagavond ook sprake van verstoord treinverkeer. Door een wisselstoring ontstond er vertraging tussen Boxtel en Eindhoven. Ook reden er minder treinen.

Eerder op de dag waren er ook problemen tussen Breda en het station Tilburg Universiteit: hier reden als gevolg van een ongeluk enige tijd geen Sprinters.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.