Grote zorgen om in Colombia vermiste Emilie (23) uit Tilburg

15 juli 2019 om 22:25
Emilie Tacke (23) uit Tilburg is vorige week verdwenen in Colombia (Foto: Facebook).
Emilie Tacke (23) uit Tilburg is vorige week verdwenen in Colombia (Foto: Facebook).
Emilie Tacke (23) uit Tilburg is vorige week verdwenen in Colombia. De laatste keer dat familie en vrienden iets van haar hebben vernomen was afgelopen vrijdag. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door
Frits van Otterdijk

Emilie is op vakantie in Zuid-Amerika. Ze is al zeker sinds april onderweg. De laatste keer dat ze is gezien, was in het ziekenhuis van Salento. Daar werd ze behandeld aan een besmetting, opgelopen door een parasiet. Salento is een klein bergdorp met zevenduizend inwoners en ligt op acht uur rijden ten westen van Bogotá, de hoofdstad van Colombia.

 

Mobiele telefoon
De mobiele telefoon van Emilie is buiten gebruik. Medewerkers van het hostel Zorzal waar ze verbleef, hebben aan haar familie gemeld dat ze geen informatie over haar hebben. Volgens hen is de Tilburgse vermoedelijk in het gezelschap van een jongeman. Het zou gaan om Leon Menelaos, die als vrijwilliger heeft gewerkt in het hostel.

Emilie zou plannen hebben om verder te reizen naar Bogotá.

 

Maar haar familie en vrienden hebben sindsdien niets meer van haar gehoord. Ze hebben nu een zoekactie op touw gezet via social media. De lokale autoriteiten zijn intussen op de hoogte gebracht van haar vermissing. De Colombiaanse politie kijkt nu uit naar Emilie.

Signalement
Emilie werkt als assistent-acountmanager bij de Rabobank in Tilburg. Ze is 1,80 meter groot en heeft blauwe ogen, volgens de beschrijving op social media. De Tilburgse reist in Colombia met een blauwe rugzak en een zwart jasje.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...