Video

Pixie en Skylar zijn er al jong bij, opnieuw lange rijen voor handtekeningen tijdens de PSV FANdag

17 juli 2019 om 17:41
nl
In Eindhoven werd woensdagmiddag de jaarlijkse PSV FANdag gehouden. Een kans voor de diehard supporters om hun idolen te ontmoeten en een kijkje te nemen in en om het stadion.
Profielfoto van Michelle Peters
Geschreven door
Michelle Peters

Om één uur 's middags stonden er al lange rijen, terwijl het toch echt nog een uur duurde voordat de spelers handtekeningen kwamen uitdelen. Om het stadion heen konden fans een kijkje nemen bij de supportersclub, zelf een balletje trappen of op de foto met Phoxy.

Jong en oud kwam samen om de start van het nieuwe voetbalseizoen in het Philips Stadion te vieren. Tamara, Skylar, Pixie, Troy en Scott maken er een gezinsuitje van. "We zijn allemaal fan", vertelt moeder Tamara. "Het stadion hangt bij ons in de woonkamer." De kleinere dames, Pixie en Skylar, krijgen de PSV-liefde met de paplepel ingegoten. Vader Scott en zoon Troy zijn namelijk échte PSV-supporters.

Ook Kay (10) en Marc (8) zijn diehard PSV-fans en missen geen wedstrijd. Woensdagmiddag stonden ze in de rij voor een handtekening van trainer Mark van Bommel. "Eigenlijk vind ik Luuk de Jong de allerbeste", vertelt Kay, "Maar die is nu weg." Op de vraag wie dan nu zijn favoriete speler wordt, hoeft hij niet lang na te denken. "Dan toch Guti."

 

 

Om half zes gingen de deuren van het stadion open en werd de nieuwe selectie gepresenteerd. Om zeven uur speelde de club een oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg. Die wedstrijd werd met 0-2 verloren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.