Ramkraak bij kinderkledingwinkel Ko&Flo in Oosterhout, jassen van paar honderd euro gestolen

18 juli 2019 om 05:45
nl
Bij kledingwinkel Ko&Flo aan de Leijsenhoek in Oosterhout is woensdagnacht een ramkraak gepleegd. Er zouden zo'n vijftig jassen van een paar honderd euro per stuk zijn buitgemaakt. Het gaat om kinderkleding uit de nieuwe collectie.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De daders reden rond halftwee met een auto tegen de pui. "Een vrouw hoorde een enorme knal en zag een auto wegrijden", laat een politiewoordvoerder weten. De melding kwam pas rond twee uur binnen bij de politie: "De getuige was zo geschrokken dat ze niet meteen gebeld had."

De schade is aanzienlijk. "De voordeur is volledig aan gort gereden", wijst een man.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Berichtje
"Dit is heel erg schrikken", vertelt een vrouw die in de kinderkledingzaak werkt. "Ik kreeg vanochtend al een berichtje van een oud-collega. Zij wenste me sterkte. Ik wist nog van niks. Dus ik vroeg wat is er aan de hand dan? Nou, dit dus..."

Volgens de medewerkster hebben de daders 'de duurdere merken meegenomen'.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Wachten op privacy instellingen...

Exclusief
"Ik dacht eerst nog dat het ging om baldadigheid, dat er een raam was ingegooid", vertelt een buurtbewoner die wakker werd van de knal.

Hij omschrijft de getroffen zaak als een exclusieve winkel. "Er zullen vast wat spullen hebben gelegen die van waarde zijn, die de moeite waard waren om hier naar binnen te rijden..."

Wachten op privacy instellingen...

'Ze zijn over de trottoirband gejumpt'
In het plantsoen voor de zaak zijn duidelijke bandensporen te zien. "Kennelijk zijn de daders over de trottoirband gejumpt en zo naar binnen gedoken", vertelt de buurtbewoner verrast. De politie doet onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!