Wie kent deze mensen? 100.000 mensen zagen deze foto’s, maar niemand weet wie het zijn - Omroep Brabant

Wie kent deze mensen? 100.000 mensen zagen deze foto’s, maar niemand weet wie het zijn

19 juli 2019 om 12:46
nl
Precies een week geleden was Perry Vermeulen uit Helmond aan de wandel op de Strabrechtse Heide. Tijdens zijn wandeltocht vond hij op een brug een fotocamera mét foto’s. In de hoop om de eigenaar van de camera te vinden deed hij een oproep op Facebook, tot nu toe zonder resultaat.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

“Midden op een brug bij Heeze lag de knalgele camera van het merk Fujifilm Finepix XP. Dat is toch een opvallende camera”, vertelt Perry. “Tot nu toe heeft de eigenaar zich nog niet gemeld.”

Leuke puzzel
Na de vondst plaatste Vermeulen ook een bericht op zijn Facebookpagina. Met daarbij vijf van de acht foto’s die op de camera staan. Perry: “Al meer dan 100.000 mensen zagen het bericht op Facebook. Op enkele foto’s zijn twee stellen op een terras te zien. Maar niemand weet wie die mensen zijn.”

Behalve de stellen staan er ook verschillende locaties op de foto’s. “Sommige mensen vinden het wel een leuke puzzel. Ik weet inmiddels dat er een kerk uit Overijssel op een van de foto’s staat en dat de mensen op de foto op een terras in Someren zitten.”

Vermeulen hoopt dat alles op z’n pootjes terecht komt en dat eigenaar van de camera zich meldt. “Een privébericht is voldoende.” Als dat niet gebeurt, gaat de camera over een tijdje de afdeling ‘Verloren en gevonden voorwerpen’ van de gemeente Helmond.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.