Auto over de kop, vluchtende bestuurder in de kraag gevat

19 juli 2019 om 19:39
nl
Vlakbij Gilze zijn vrijdag aan het begin van de avond twee auto's op elkaar gebotst. Een van de wagens vloog door de klap over de kop en belandde ondersteboven in de middenberm. De chauffeur van deze auto - een 18-jarige Tilburger zonder rijbewijs - sloeg daarna op de vlucht. Hij werd later door agenten in de kraag gevat.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde op de Burgemeester Letschertweg. De weg werd tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de zwaarbeschadigde auto’s opgetakeld en afgevoerd.

Gestolen auto
Omdat een van de betrokken bestuurders op de vlucht sloeg, werden meerdere politiewagens opgeroepen om de omgeving uit te kammen. De chauffeur werd na een korte zoekactie gevonden in een ambulance. Hij moest voor onderzoek naar een ziekenhuis.

Toen de politie zijn identiteitsgegevens controleerde, bleek dat de Tilburger geen rijbewijs heeft. Onderzocht wordt of hij onder invloed van alcohol of drugs reed. Zodra de verdachte in staat is een verklaring af te leggen, gaat de politie met hem in verhoor. De auto waarin de man reed, zou gestolen zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.