Vechtpartij om 'lange vloei', vrouw en twee mannen aangehouden in Tilburg

22 juli 2019 om 14:01
nl
Bij een vechtpartij zondagavond op de Willem II-straat in Tilburg is een 34-jarige man uit die plaats geschopt terwijl hij al op de grond lag. Een man van 26 uit Tilburg die een eind probeerde te maken aan de vechtpartij kreeg een kopstoot. Ook zou er volgens de politie met een mes zijn gedreigd. Het ging allemaal over een 'lange vloei' die wordt gebruikt voor een joint.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De politie hield na de vechtpartij drie verdachten aan voor openlijke geweldpleging. Het gaat om een vrouw van 21 en twee mannen van 31 en 32 jaar uit Tilburg.

De 34-jarige man verklaarde tegen de politie dat hij rond kwart over zes met zijn neef op de Burgemeester Brokxlaan stond, toen een groepje mannen en vrouwen hem vroeg om een lange vloei. Toen hij die pakte werd deze uit zijn handen getrokken.

Vervolgens ontstond een vechtpartij. De man werd geslagen, viel op de grond en werd terwijl hij op de grond lag geschopt.

Aangifte gedaan
Zowel de 34-jarige man als de man van 26 die een eind wilde maken aan de vechtpartij heeft aangifte gedaan van mishandeling. In de tas van de aangehouden vrouwelijke verdachte vond de politie een doosje met daarin een blikje hasj.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.