Dronken man (29) rijdt met zijn auto het terras van de McDonald's in Udenhout op

25 juli 2019 om 14:22
Het terras liep schade op (foto: Toby de Kort / De Kort Media).
Het terras liep schade op (foto: Toby de Kort / De Kort Media).
Een man is woensdagavond met zijn auto het terras opgereden van de McDonald's aan de Rijksweg in Udenhout. De man uit Berkel-Enschot ging er vervolgens vandoor. Bij controle achteraf bleek dat hij onder invloed van alcohol en drugs was.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor negen. De bestuurder van de auto reed daarbij een glazen pui omver en liet flink wat schade achter. Zonder zich om deze schade te bekommeren, reed de man weer weg.

Kenteken onthouden
Een oplettende bezoeker had het kenteken van de auto onthouden en dit doorgegeven aan een medewerker van de McDonald's. Hiermee kon de politie meteen naar het huis van de eigenaar van de auto gaan. Bij deze woning in Berkel-Enschot zagen agenten een auto staan die opvallende schade had.

Naast de auto vonden zij een 29-jarige man die bij het signalement van de dader paste. Toen de agenten de man aanspraken, roken zij meteen een alcohollucht.

Man opgepakt
De man is opgepakt en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Daarbij bleek dat hij te veel had gedronken en drugs had gebruikt.

Wachten op privacy instellingen...