Jongen slaat politiepaard in Tilburg en man gooit bierglas kapot in gezicht

27 juli 2019 om 11:39
nl
De politie heeft vrijdagnacht de handen vol gehad aan verschillende incidenten in de Tilburgse binnenstad. Zo gooide een Tilburger een bierglas kapot op iemands hoofd en sloeg een andere jongen een politiepaard. In totaal werden in de nacht van vrijdag op zaterdag vijf mensen aangehouden.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

Een 25-jarige Tilburger is gewond geraakt toen een plaatsgenoot een glas opzettelijk tegen zijn hoofd gooide. Het slachtoffer stond aan de bar met zijn vriendin toen een andere bezoeker bewust tegen hem aanliep en ruzie zocht. De man werd weggeduwd en gooide vervolgens een glas kapot tegen het hoofd van de 25-jarige man.

Hij kreeg meerdere glassplinters in zijn gezicht en moest naar een oogarts in het ziekenhuis. De 23-jarige Tilburger is rond drie uur aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

Meer aanhoudingen
Niet veel later sloeg een 19-jarige Tilburger een politiepaard op de Heuvel. Toen de jongen weigerde te vertrekken, besloten agenten hem mee te nemen naar het bureau. Bij zijn aanhouding verzette hij zich hevig.

Daarnaast werd ook een Tilburger van 28 aangehouden, omdat hij een glazenophaler een kopstoot had gegeven. En ook een 28-jarige Bredanaar en een 24-jarige Tilburger mochten mee naar het politiebureau toen ze twee flessen Malibu en een blikje bier uit een feesttent probeerden te stelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!