Tweetal uit Breda mishandelt concertganger, mogelijk twee vrouwen aangerand

31 juli 2019 om 15:02
nl
Een 25-jarige Bredanaar en een 20-jarige man uit Prinsenbeek zijn dinsdagnacht opgepakt voor de mishandeling van een 21-jarige Roosendaler. Mogelijk zou het tweetal ook twee vrouwen hebben aangerand.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Het slachtoffer verklaarde aan de politie dat hij met vrienden het concert van de band Handsome Poets in het Valkenberg had bezocht. Na afloop voegden zich nog twee voor hem onbekende jongemannen bij hen. Ze bezochten enkele cafés waarna ze richting hun auto liepen die geparkeerd stond op het Chasséveld in Breda.

In gezicht geslagen
Daar stapten de twee mannen ook in de auto waarmee het vijftal naar Breda was gekomen. Daar ontstond ruzie over waarna het slachtoffer een duw kreeg en door beide mannen in het gezicht werd geslagen.

Terwijl hij op de grond lag, werd hij ook nog door hen getrapt. Het slachtoffer liep diverse blauwe plekken en een bloedneus op. De vechtersbazen liepen daarna richting de Koepel. Zij werden rond tien over halfvier door de politie aangehouden op de Nassausingel.

Mogelijke aanrandingen
De zedenpolitie is ook bij het onderzoek betrokken, omdat de twee vrouwen in het gezelschap aangifte hebben gedaan van aanranding. Zij zouden in het café door één of beide mannen onzedelijk zijn betast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.